Stjärnfamilj

Stjärnfamilj

söndag 14 mars 2010

Gregorie marknad,bowling och bio



Bild på isen-ca 700m från stadens torg.
På isen kan man åka långfärdsskridskor,skidor,gå, åka hundspann eller skoter. Barnen kan leka i iglon,åka skridskor,leka i snöborgarna eller sola i en solstol. En fantastisk lyx och dessutom-gratis:-)Det var otroligt mycket folk i staden pga Gregorie marknad,krimskrams som vanligt och barnen från landet tillsammans med sin mamma tyckte det var för mycket folk:-)


Vi gick till bowlinghallen för att ladda energi efter lite klädshopping på HM och böcker på Bokia. Stora dottern "stulade" mina jeans och tröja:-)Vi drar nu samma storlek och betyget är att mammas kläder duger så nu får jag sätta lås på garderoben.



Lilla dottern lade all kraft i sina slag-varav klotet föll både framför och ibland bakom henne. Det var att hålla sig på säkert avstånd från bowlandes Hanna.


Stora dottern skyllde på klotet-dvs hade inget med hur hon bowlade utan allt var klotets fel;-)


Vilken start mamma fick till (kämpar ju febrilt för att få spela i korplaget på jobbet)

Efter två serier så var vi ganska nöjda och hungriga så vi begav oss åter in till staden.
Åt på Kina-restaurang,rullade ut därifrån och till bion. Satt och hängde i en timma innan insläpp till Alice i Underlandet. Vi insåg att vi tillhör en kort familj och utrustade med plaststolar som förlängde våra kroppar (barnstolar) så kunde vi börja titta. Ungarna tyckte filmen var bra, mamma oxå ur ett jämställdhetsperspektiv, kvinnlig hjälte med sensmoral,att om man är snäll så får man hjälp och man ska leva efter det som ens eget hjärta säger.

Efter filmen fick vi vara med om ett hejdundrande ljuspel där man använde Rådhuset som kuliss..filmen följer i nästa inlägg.

Inga kommentarer: