Stjärnfamilj

Stjärnfamilj

onsdag 19 oktober 2011

Brinner i hjärnkontoret

Idag skickade jag in efter att ha suttit hela dagen med föreläsningar och läst så ögonen blöder. Inte det mest genomarbetade men ändock. Vi fick hela 2,5 dag på oss att lösa veckans uppgifter-helt galet. Fick avsluta med en promenad för att rensa skallen. Kvällen ägnades åt att klippa och se spindelmannen göra armhävningar (sonen).
Har varit uppriktigt ledsen över den vuxne som såg barnen springa efter 4-åringen som dödades i Ljungby häromdagen men inget gjorde. Hur kan man låta bli att ingripa? Man ser enkelt om det är bråk eller om de leker tafatt..fy..Vi är alltid en vuxen ute med våra kids..kan inte drömma om att låta Gustaf vara ensam på gården.

1 kommentar:

Thorsten Schütte sa...

"Hur kan man låta bli att ingripa?" -Lätt att vara efterklok. Minns med skammens rodnad att under en bilfärd ha observerat, i ögonvrån, en person som reste sig i ett vägdike. Vid nästa korsning såg vi en motorcyklist som undrade var hans kamrat var. Först då kopplade jag- det jag såg i ögonvrån var kamraten en som hade kört i diket och jag borde förstås ha stannat...