Stjärnfamilj

Stjärnfamilj

söndag 6 november 2011

Söndag

Fredag: otroligt inspirerande kväll med svenska kvinnor med varierande erfarenhet från Wien. Från ca 10 år till tre månader. Fanns massor med vishet att inhämta och framför allt bygga nätverk och stötta varandra.

Lördag: hemmadag på fm (jag pluggade) och på em tog vi tvåan till staden och gjorde julklappsinköp. Nu är vi klara-skönt! De kommer inte få speciellt mycket leksaker då de inte leker med dem ändå. Det som är poppis hemma hos oss är utklädning-de rollspelar. Idag var sonen prinsessa precis som syrran.
Vi tog tvåan till gatan där maken bodde när vi träffades, en bit utanför Wien. Gick på vårt favorithak efter att ha besökt ett slott som spöklikt låg på kullen och ruvade- mycket uppskattat av tvåan. Vi åt buffé och tvåan vräkte i sig för en hel vecka.

Söndag: tanken var lekland idag men jag hostade, hostade och hostade inatt. Dålig sömn..maken tog barnen när de vaknade och jag fick sova till 9.30. Är lite groggig ändå efter usla nätter pga förkylning. Denna är seg. Tvåan vaknade upp idag och kraxade hon med. Hoppas flygningen imorgon kommer gå bra för henne (kommer proppa i henne nässpray). Idag blir det att skriva färdigt veckan uppgifter då nya kommer imorgon. Ingen rast, ingen ro.

Inga kommentarer: