Stjärnfamilj

Stjärnfamilj

torsdag 27 augusti 2015

torsdag 20 augusti 2015

Väderomslag- och da sover vi

Denna vecka har jag dragit mig fram som en zoombie. Vädret slog om ( ljuvligt) fran 37 grader dag till ca 20 och nätterna gick from 25 till 14. Det finns syre i luften och vi sover med öppet fönster.
Maken och kidsen har varit hemma. Kommande tva veckorna maste barnen vara pa dagis innan skolan börjar den 7 Sept. Och som de längtar efter kamrater, skola och rutiner.

söndag 16 augusti 2015

Sista dagen innan vardagen drar igang

Vi lämnade en mycket varm stad ( värmebölja med 37 grader) och atervände tre veckor senare till ny värmebölja- 37 grader. Sista värmevagen harhallt pa i tva veckor och var vaning är som en bastu dvs. 28 grader i sovrummet och ingen bra sömn. Jag känner mig dock utvilad i hjärnkontoret för vi har verkligen endast levt Carpe Diem, rört pa oss, läst böcker, atit gott och vilat. Bästa semestern hittills!!
Frankrike var en upplevelse utöver det vanliga med härlig miljö, goda vänner, samtal och utflykter, bad i Medelhavet. Vi börjar redan nu planera för nästa sommars utflykt och sneglar pa att hyra hus i nagot av länderna i näromradet. Vi vill ocksa gärna ligga still dvs. ha gott om tid att utforska det omrade vi befinner oss i samtidigt som vi tar dagen som den kommer.

Semester 2015 - blandad kompott. Österrike och Frankrike.